St. Luke's Hospital & Health Network Homepage
Forum Home Forum Home > Miscellaneous > Technical Questions or Issues
  New Posts New Posts RSS Feed - Problem with app
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Problem with app

 Post Reply Post Reply
Author
Message
PALady View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 16 Jul 2014
Location: Lehigh Valley
Status: Offline
Points: 415
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PALady Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problem with app
    Posted: 21 Dec 2014 at 9:12pm
Anyone know why this happens and how I can correct it? I have the forum app on my Android device. When I open it and go to the forum, the print is very very tiny and I have to first find then continue pressing the zoom button to make it readable. It didn't do this when I first installed the app. Any help appreciated. Thanks!
-Vernette
Back to Top
Maureen M. View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 23 Dec 2008
Status: Offline
Points: 3624
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Maureen M. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Dec 2014 at 3:56pm
Let me ask the app company
Maureen Miletics,RN,BSN,MS

Director of Bariatric Svc.

St. Luke's Hospital


"The Lord does not see as mortals see; they look on the outward appearance, but the Lord looks on the heart"
Back to Top
candace View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Dec 2014
Location: whitehall
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote candace Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Dec 2014 at 5:55pm
This happenes to me too
Back to Top
Maureen M. View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 23 Dec 2008
Status: Offline
Points: 3624
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Maureen M. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Dec 2014 at 10:46am
This is the response I got:

Yes, I’m guessing this has to do with her phone settings. By default, the forum looks good on iPhones and Android phones. I would suggest clearing her cache by going to settings > safari >  Clear history and Website Data.

 

I hope this works.

Maureen Miletics,RN,BSN,MS

Director of Bariatric Svc.

St. Luke's Hospital


"The Lord does not see as mortals see; they look on the outward appearance, but the Lord looks on the heart"
Back to Top
PALady View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 16 Jul 2014
Location: Lehigh Valley
Status: Offline
Points: 415
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PALady Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Jan 2015 at 8:10pm
I recently got a new phone (Android) and am still having the problem although there would have been no cache to clear. I've since cleared all history and still have the problem. Android device, no Apple here. Any more suggestions? Thanks!
-Vernette
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.